Home - Onderwijstechnieken.nl

Een creatieve
kijk op onderwijs​

Inspiratie voor leerkrachten

Je gaat elke dag met veel plezier naar je werk. Kinderen begeleiden bij hun ontwikkeling is het mooiste vak dat er is. Je wil blijven leren en veel inspiratie opdoen zodat jij je leerlingen kan geven waar ze recht op hebben. Lees hier blogs, bekijk tips, volg een cursus of nodig Lonneke uit voor een inspirerende workshop of lezing op jouw school. Wil je directe tips om nog beter met jouw te klas te kunnen werken aan zelfsturing en eigen leiderschap, dan komt Lonneke graag bij je in de groep.

De les van Shaslik

 De les van Shaslik is een makkelijk leesbaar ebook (pdf) van iets meer dan 50 pagina’s A4 met ervaringsverhalen, tips en achtergrondinformatie. Na elk hoofdstuk zijn linkjes opgenomen voor meer informatie betreffende onderwerpen die zijn besproken. Je krijgt weer inspiratie en weet weer waarom je voor het onderwijs hebt gekozen.

“Hoi Lonneke,
Al liggend op de bank met een vol hoofd en een zere keel heb ik, ondanks de malaise, jouw boek in één adem uitgelezen. Dank je wel dat ik het mocht lezen. Ik vind het heel inspirerend.Het brengt verademing na de ontwikkelingen in onderwijsland van de afgelopen jaren. Het voelt voor mij erg herkenbaar en het brengt mij terug bij het gevoel en de passie die ik voelde toen ik net voor de klas stond…..( voegt weer een reflectiemomentje toe in mijn ” struggle” van de afgelopen twee jaar )….en het onze missie was om het onderwijs meer adaptief te maken en Luc Stevens mijn inspirator was. Groetjes Esther.”

De les van Shaslik geeft je tips en inzichten waardoor je meer recht doet aan de manier waarop jouw leerlingen leren en ontwikkelen.

“Als ik dit allemaal eerder had geweten, dan had ik mijzelf en mijn leerlingen voor veel frustraties kunnen behoeden. Groetjes Petra.”

Wil jij ook geïnspireerd worden en weten wie Shaslik is?

Voor 5,95 kan je De les van Shaslik bestellen. Klik op de knop, vul de gevraagde gegevens in en je kan het ebook -met mooie lessen en veel informatie over leren en ontwikkelen- downloaden.

Over Lonneke

Boeiende blogs en vernieuwende aanpakken. Een aantal jaren geleden al lieten we veel leerkrachten en scholen ervaren dat je prima zonder groepsplannen kunt werken. Onderwijs gaat over kinderen en lesgeven. Goed onderwijs gaat dus om jou! De leerkracht die elke dag met hart en ziel aan het werk is en graag geïnspireerd blijft.

Boeiende Blogs

Hier worden de laatste 3 blogs getoond.

Verkeerd verbonden

Dit voorjaar zou ik met mijn paard een lange trektocht gaan houden…een paar maanden weg, richting zuid-Frankrijk en -wie weet- Spanje.  Planmatig als ik ben

Read More »

Wat anderen zeggen....