Workshops

Inspirerende Presentatie op locatie:

Droomklas

Is jouw klas een droomklas? Of heb je kinderen die nauwelijks gemotiveerd zijn, in een klas waarin veel onrust heerst? Heb je het gevoel achter de feiten aan te lopen, heel hard te moeten werken om je kinderen iets bij te brengen? Elke dag weer  eraan trekken?

Iedere leraar wil graag een klas waarin kinderen zich prettig en veilig voelen. Waar kinderen graag willen leren, gemotiveerd zijn, hun talenten kunnen benutten en op een prettige manier met jou als leerkracht en hun klasgenoten kunnen omgaan.

Lonneke heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs als leerkracht, directeur, interim-directeur en coach. Toch komt veel van haar kennis uit een onverwachte hoek: paardentraining.

Wil je weten wat je daarvan kan leren en hoe je werkt aan je eigen Droomklas, boek dan een inspirerende presentatie.

 

Dat is Andere Taal

 

Je bent leerkracht, misschien ervaren, misschien startend, maar je hebt weleens kinderen of groepen waarbij het je meer moeite kost om tot verbinding, rust en stabiliteit te komen. Hoe vaak je ook waarschuwt of in gesprek gaat, het levert soms gewoon onvoldoende op.

In “Dat is andere taal” werken onze paarden met je samen om bewust te worden van je lichaamstaal en persoonlijke kracht.

Je leert:

  •  Verbinding te maken met een groep  en/of leerling die je geduld op de proef stelt
  • Waarbij je volledig in je eigen kracht staat en dus doeltreffend en congruent overkomt.
  • Hoe je eigen lichaamstaal doeltreffend kunt inzetten.
  • Inzichten over je persoonlijke rol in de klas zodat je anders in gesprek kan met je groep. Op een manier die impact heeft.

Data: vrijdag 2 november 2018, vrijdag 8 maart 2019, woensdag 10 april 2019

Deze dag vindt plaats op onze eigen huiselijk locatie in de unieke gemeente Baarle- Nassau (tussen Breda en Tilburg). Een heerlijke lunch is inbegrepen. Kosten: 195 euro.  aanmelden kan hier:  https://onderwijstechnieken.nl/contact/

 

Dat is Andere Taal voor Duo’s

Wil je krachtig voor de klas staan en samen met je duo partner een ijzersterk team vormen voor je leerlingen. Laat je dan samen een ochtend of middag coachen. Onze paarden zijn daarbij een krachtig hulpmiddel. Zij staan in voortdurende staat van uitwisseling met hun omgeving en geven je altijd een directe en eerlijke feedback.

Onder begeleiding van ervaren coaches Lonneke en/of Kiki gaan jullie elkaar beter kennen en versterken. Deze training is dus alleen voor jullie twee.

Je kan terecht op de locatie in Brabant of Kortenhoef. Een ochtend of een middag bedraagt 300 euro per duo. En omdat we weten dat door de week niet altijd mogelijk is, kan het -in overleg- ook in schoolvakanties of op zaterdagen. Je kan bellen voor meer informatie of een afspraak: 06 220 237 66

  

 

doel-leestempo

Van Doelendeur tot Datamuur!

Leer hoe jij je leerlingen nog beter kunt motiveren

Jij wilt in de klas doelgericht en opbrengstgericht werken. En je wilt jouw leerlingen daarbij betrekken, zodat ze weten wat ze gaan leren en ook zien wat ze al kennen en kunnen. Je bent een praktijkmens. Je wil graag vooral leren en ervaren hoe je dat doet en niet alleen te horen krijgen wat je zou moeten doen.

Je leert:

  • Hoe je met je leerlingen opbrengst gericht kunt werken met behulp van doelen
  • Waarom groepsplannen dus niet meer nodig zijn
  • Hoe je doelen inzichtelijk maakt en de samenhang kunt laten zien
  • Hoe je met je leerlingen vorderingen inzichtelijk maakt
  • Wat motivatie precies is en hoe je leerlingen meer kunt motiveren

Hierdoor zijn je leerlingen meer betrokken en willen ze met elkaar de best mogelijke resultaten behalen, allemaal naar eigen kunnen.

Data: woensdag 7 november 2018, vrijdag 23 november 2018, woensdag 23 januari 2019 vrijdag 8 februari 2019

Deze dag vindt plaats op onze eigen huiselijk locatie in de unieke gemeente Baarle- Nassau (tussen Breda en Tilburg). Een heerlijke lunch is inbegrepen. Kosten: 175 euro. Je kan hier aanmelden: https://onderwijstechnieken.nl/contact/

De training wordt ook in-company aangeboden aan groepen van 6 tot 25 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

2013-11-21 11.27.10

Deelnemers aan onze trainingen zeggen onder andere: ” kwalitatief goede studiedag” , ” doelgericht” , ” positieve energie”, ” een aanrader”.

Zij beoordelen de trainingsdagen gemiddeld met een 8.

Schrijf je in via het contactformulier met jouw adres gegevens. Je vindt het formulier onder het kopje “contact” bovenaan de site.trainingen en cursussen vinden plaats op onze eigen locatie in het unieke Baarle-Nassau (tussen Breda en Tilburg. Gratis parkeergelegenheid vlakbij) .

In overleg kunnen trainingen en presentaties ook op een door jou gewenste locatie plaatsvinden.

Op al onze workshops en toekomstige andere producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.